GreenGuy's Studios

Rövid videókban szeretnék jól és rosszul sikerült pc-s illetve alkalmanként telefonos,nintendós játékokat bemutatni.Ha fel akarod venni velem a kapcsolatot írj e-mailt a greenguy747@yahoo.com e-mail címre:)

Linkek

A Nap Vicce:)

A nap vicce

Random Videó:)

Luca Turilli

2009.02.19. 14:18 :: greenguy747

Sziasztok!Mint láthattátok,levettem a blogról a zenedobozt.Mért?Mert már engem is idegesített,mikor felléptem az oldalra és dübörgött az Iron Maiden,meg azért is,mert az emberek nagy százaléka már alapból zenét hallgat és zavaró lehet az oldal zenéje,+ még van alaki akinek nem jönnek be az általam előnyben részesített stílusok.Ezért minden héten kiválasztok egy bandát,amiről írni fogok pár sort,és beteszek tőle néhány zenés vidit.Tehát akinek nem jön be ,az nem kell hallgassa a fület tépő zúzást,miközben olvassa a blogot.

Ezen a héten a Luca Turilli nevű olasz gitáros-zeneszerző lesz a terítéken. A Rhapsody of Fire szimfonikus metál együttes egyik alapítója, de három szólóalbuma,+1 kislemez is megjelent.Összes együttese minden albumának legtöbb, ha nem összes zenéjét és szövegét ő írta, és általában ő játssza a gitáralapot isLuca Turilli logo. Néhány albumon billentyűzik is.Zenéjében megtalálható a szokásos power metál elemeken kívül a hegedű,és a többi nagyzenekari hangszer is.

Diszkográfia:

Kings Of The Nordic Twilight (1999):, ami egy hihetetlenül szép és nagyon jól megkomponált szimfónikus power metal lemez.

The Ancient Forest of Elves (1999 MCD):egy kis album,sajnos még nem szereztem be,de hamarosan bepótolom!

Prophet Of The Last Eclipse (2002):ami szintén jó album, de az előzőektől eltérő módon beletett elektronikus effektek miatt nekem nem jön be annyira, ezzel az albummal a banda átváltott szimfónikus elektro-metálba stílusba.

The Infinite Wonders Of Creation (2006):erről nem tudok semmi újat mondani,nem sokat hallgattam,de úgy tudom ezzel bezárul egy album-trilógia (Kings Of The Nordic Twilight,Prophet Of The Last Eclipse ,The Infinite Wonders Of Creation)

Luca Turilli albumokon közreműködtek:

Olaf Hayer - Ének

Sascha Paet - basszusgitár

Miro - billentyűk

Robert Hunecke-Rizzo - dobok,ritmusgitár

Persze,a legfontosabb: Luca Turilli - Szólógitár,billentyűk

Az előadót egész véletlenül ismertem meg,tudniillik egy Dragonforce (amiről régebb írtam egy bejegyzést) egyik számának,a "Heroes Of Our Time" yotube-os kommentjeinek olvasása közben megemlítették,mivel a "Legend Of Steel" című számából lenyúlták az alapriffet.

 

 

És akkor végszónak jöjjön is az emlegetett farkas,az 1999-es Kings Of Nordic Twilight egyik legjobb száma,a Legend of Steel:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greenguystudios.blog.hu/api/trackback/id/tr34952829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása