GreenGuy's Studios

Rövid videókban szeretnék jól és rosszul sikerült pc-s illetve alkalmanként telefonos,nintendós játékokat bemutatni.Ha fel akarod venni velem a kapcsolatot írj e-mailt a greenguy747@yahoo.com e-mail címre:)

Linkek

A Nap Vicce:)

A nap vicce

Random Videó:)

Hell(ó)

2009.03.28. 12:53 :: greenguy747

                                               ...!

     SunVice kollégám említette,hogy elbújtam.Nos,ahogy látjátok,nem igaz :).Csak rengeteg elfoglaltságom volt,+ még itthon sem voltam.De ígérem hogy megpróbálok egy visszatérést összehozni,új intróval(ami sokkal faszányosabb és ütősebb kéne legyen mint az előző),és újúlt erővel török neki a videókészítésnek.Nem mondom,hogy rendszeresen fognak jönni a tesztek,de megpróbálok egy hónapban pár tesztet összehozni,színvonalasat,érdekeset.DE csak akkor,ha ezen a szavazáson legalább 20 ember szavaz arra,hogy maradjak a videókészítői pályán.Elvégre nem akarok oda jutni,hogy az embereknek nem tetszenek a tesztjeim.Az időpocsékolás + lehangoló dolog.Ezért,aki azt szeretné,hogy maradjak az szavazzon arra,hogy maradjak!

    Köszönöm megértéseteket:

                                                                      GreenGuy

U.I.:Megkérek mindenkit,hogy csak egyszer szavazzon!

Szerkesztve: 22 szavazat igenre ,2 pedig nemre 14:45-kor.Egyértelmű,hogy folytatni fogom.Lord of The Rings : Conquest újravágás és stb. folyamatban.Új intróféleség kreálása jó úton.A videó érkezésére nem tudok pontos dátumot mondani.Addig is köszönet mindazoknak,akik kitartottak mellettem!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greenguystudios.blog.hu/api/trackback/id/tr451031087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása