GreenGuy's Studios

Rövid videókban szeretnék jól és rosszul sikerült pc-s illetve alkalmanként telefonos,nintendós játékokat bemutatni.Ha fel akarod venni velem a kapcsolatot írj e-mailt a greenguy747@yahoo.com e-mail címre:)

Linkek

A Nap Vicce:)

A nap vicce

Random Videó:)

Az a nagy harci helyzet...

2009.03.14. 12:46 :: greenguy747

...hogy gáz van.Nagy gáz.Egyszerűen elegem lett az egészből...igazából már rég meg kellett volna írjam ezt a bejegyzést,de most látom az idejét,hogy eljöjjön.Hogy miről is van szó?Teljesen kimerültem,elment a kedvem a videózástól.A magánéletben is problémáim vannak,és a videó..hát az a legrosszabb.2 hete dolgozok 2 videón,de nem tudok haladni velük egyáltalán!Túl sokat vállaltam el a magánéletben is,meg a videózásban is.Példának okáért egyszerűen lehetetlen a vágás a Gyűrűk Ura videóban..annyira sok anyag felgyülemlett,hogy azt sem tudom hol áll a fejem.Meg el is kezdtem pár új projektet,de ezek mind befuccsoltak.Szóval félreteszem egy kis időre a videózást,egy kis szabadságra megyek,amíg újra megjön a kedvem,előjönnek az ötletek,stb. Addig is SunVice kollégám fogja tartani a frontot.Hogy mikor térek vissza?Azt én döntöm el... lehet hogy 1-2 hét múlva,lehet hogy pár hónap múlva,lehet hogy soha sem...De ne vegyétek annyira drasztikusnak a helyzetet,itt leszek yt-n,válaszolok a kommentekre,stb.

                                                                   Megértéseteket köszönöm:

                                                                                                       GreenGuy

U.I.: addig amíg nem csinálok én videókat,itt van Killzone2 kollégám két műve:

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greenguystudios.blog.hu/api/trackback/id/tr411001612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DennyX · http://anomaly.blog.hu 2009.03.14. 12:51:49

Hát sajnálom remélme még látunk tőled vidiket
süti beállítások módosítása